fbpx

Vladimir Vulović

Učenik treće godine Srednje škole i gimnazije Arhimed, Vladimir Vulović, jedan je od učenika koji je pored uspeha u školi i primernog vladanja, pokazao zanimanje za različite oblasti. Vlada je veoma vredan i svestran učenik koji trenira mačevanje, a zavidan uspeh iz ovog sporta postigao je plasiravši se u 10% prvih mačevalaca na Evropskom prvenstvu u mačevanju.

Druga oblast njegovog interesovanja je umetnost, a njegovu kreativnost i originalnost primetila je nastavnica umetničkih predmeta u Srednjoj školi i gimnaziji Arhimed koje je Vlada rado pohađao. Uradio je bezbroj skica i crteža na osnovu kojih je pravio unikatne predmete od metala u svojoj radionici.

Učenik Vlada Vulović je svoje organizatorske sposobnosti pokazao u okviru kreativnog tima Mojih 5 minuta, internacionalnog digitalnog konkursa namenjenog mladima od 13 do 18 godina u okviru koga će mladi predstaviti svoja umeća i veštine iz različitih oblasti. Na sledećem linku možete pogledati ceo kreativni tim, koji čine učenici Srednje škole i gimnazije Arhimed: https://mojih5minuta.com/kreativni-tim/

U okviru pomenutog projekta, čiji su inicijatori učenici Srednje škole i gimnazije Arhimed, Vlada Vulović, kao bilingvista bio je u ulozi prevodioca za ruski jezik, koji mu je drugi maternji jezik.

Srednja škola i gimnazija Arhimed ponosna je na svoje izuzetne učenike, kakav je Vlada Vulović i ovom prilikom ga pohvaljuje za sve uspehe u okviru školskih i vanškolskih aktivnosti, sigurna da će ih u budućnosti biti još mnogo.