fbpx

Uspešni maturanti Srednje škole i gimnazije Arhimed

U Srednjoj školi i gimnaziji Arhimed  izučavaju se engleski jezik, nemački jezik, francuski jezik, ruski jezik, španski jezik, a škola otvara mogućnost i za druge strane jezike ukoliko postoji interesovanje učenika.

Učenici četvrte godine Srednje škole i gimnazije Arhimed, Stefan Vladislav Radić, Sofija Arsenijević, Una Šljivić i Dušica Radaković pokazali su interesovanje i talenat za učenje  stranih jezika.

Prošle školske godine učenike je za međunarodno takmičenje iz engleskog jezika KGL Contest pripremala nastavnica engleskog jezika Nataša Popović Trailović. Učenici Srednje škole i gimnazije Arhimed, Stefan Vladislav Radić, Una Šljivić i Sofija Arsenijević postigli su zavidan uspeh i osvojili sertifikate KGL Contest in English 2020.

Arhimed - Srednja škola i gimnazijaU ovoj školskoj godini izdvajamo izuzetan uspeh Stefana Vladislava Radića i Une Šljivić učenika četvrte godine Srednje škole i gimnazije Arhimed, koji nižu uspehe u oblasti društvenih, ali i prirodnih nauka. Tome svedoče sve petice koje učenici imaju kao zaključne ocene. Talenat naših učenika za strane jezike prepoznali su nastavnici u Srednjoj školi i gimnaziji Arhimed  i prijavili ih za osmo međunarodno takmičenje iz stranih jezika pod nazivom Wilkommen. Srednja škola Arhimed, nastavnik nemačkog jezika Marko Cvetković i nastavnica engleskog jezika Nataša Popović Trailović koji su pripremali učenike, izuzetno su ponosni na rezultat takmičenja. Stefan Vladislav Radić osvojio je prvo mesto, a Una Šljivić delila je četvrto mesto na ovom značajnom takmičenju.

Na fotografijama je budući maturant, Stefan Vladislav Radić, učenik četvrte godine Srednje škole i gimnazije Arhimed sa osvojenom zlatnom medaljom i diplomom na pomenutom takmičenju.

Arhimed - Srednja škola i gimnazija
Arhimed - Srednja škola i gimnazija