fbpx

Jakov Radivojević

Učenik druge godine Srednje škole i gimnazije Arhimed, Jakov Radivojević, pokazao je izuzetan uspeh u oblasti sporta. Jakov trenira rukomet, a koliko je uspešan u ovom timskom sportu svedoče sledeće nagrade: Prvo mesto na Sportskim igrama mladih – Beograd, Prvo mesto na Sportskim igrama mladih – Srbija, Treće mesto na međunarodnom takmičenju Sportske igre mladih – Split (Hrvatska).

Srednja škola i gimnazija Arhimed ponosna je na svoje primerne i vredne učenike, kakav je Jakov Radivojević i ovom prilikom ga pohvaljuje za njegove školske i sportske uspehe, kao i za primerno vladanje.

Negovanje pravih vrednosti, prepoznavanje, podsticanje i negovanje talenata je nešto što je od velikog značaja za razvoj dece i omladine, a Srednja škola i gimnazija Arhimed je ustanova koja u svom sistemu obrazovanja i vaspitanja ostavlja veliki prostor za to i na taj način omogućava učenicima da pored redovnih školskih aktivnosti razvijaju i drugi segment ličnosti kroz raznovrsne vannastavne aktivnosti.

Učenik Jakov Radivojević je jedan od učenika Srednje škole i gimnazije Arhimed koji je deo kreativnog tima Mojih 5 minuta, internacionalnog digitalnog konkursa namenjenog mladima od 13 do 18 godina u okviru koga će mladi predstaviti svoja umeća i veštine iz različitih oblasti. Na sledećem linku možete pogledati ceo kreativni tim, koji čine učenici Srednje škole i gimnazije Arhimed: https://mojih5minuta.com/kreativni-tim/.