fbpx

SREDNJA UGOSTITELJSKA ŠKOLA

SREDNJA UGOSTITELJSKA ŠKOLA

PROFILI SREDNJE UGOSTITELJSKE ŠKOLE

konobar
kuvar
kulinarski-tehnicar
konobar-specijalista

Srednja ugostiteljska  škola nudi mogućnost upisa na vanredno školovanje, prekvalifikaciju i  dokvalifikaciju. Vanredno školovanje u srednjoj ugostiteljskoj  školi prilagođeno je potrebama zaposlenih ljudi  koji su u radnom odnosu a imaju  završenu osnovnu školu ili jedan odnosno više završenih razreda neke druge srednje škole. Nastava se odvija u skladu sa propisanim nastavnim planom i programom,  pojedinačno, za svaki obrazovni profil ugostiteljske  struke  a rad škole odobren je akreditacijom od strane nadležnog Ministarstva. Diploma je priznata u zemljama Evropske Unije.

Vanredno školovanje je namenjeno kandidatima koji su završili osnovnu školu a to mogu dokazati svedočanstvom o završenom osmom razredu osnovnog obrazovanja i vaspitanja odnosno za učenike koji su započeli pa prekinuli školovanje u bilo kojoj drugoj srednjoj školi, a to mogu dokazati svedočanstvima o završenim razredima. Takođe, kandidati koji žele da pohađaju vanrednu nastavu moraju da imaju navršenih 17 godina života.

Prekvalifikacija  je namenjena kandidatima koji imaju navršenih 17 godina života i koji su završili srednju školu istog stepena (prekvalifikacija sa trećeg na treći stepen, odnosno sa četvrtog na četvrti stepen).

Dokvalifikacija  je namenjena kandidatima koji imaju navršenih 17 godina života i koji su stekli treći stepen obrazovanja, a žele da steknu četvrti stepen obrazovanja.

UPIS

VANREDNO
ŠKOLOVANJE

064 152 74 28

UPIS

VANREDNO
ŠKOLOVANJE

064 152 74 28