fbpx
Arhimed - Srednja škola i gimnazija

Rekli su o nama

Veoma sam zadovoljna odnosom nastavnika prema učenicima, načinom predavanja i organizacijom škole. Dopada mi se moderan izgled škole u kojoj se osećam prijatno i prihvaćeno.

Nikol Van Dalen

Učenica prve godine Srednje škole i gimnazije Arhimed

Način rada je vrlo sistematičan i jasan. Profesori su posvećeni i odlično predaju. Zbog epidemije korona virusa ovaj period nam je svima teško pao, ali sistem predavanja u našoj školi  je olakšao novonastale uslove.

Tara Ćirković

Učenica prve godine Srednje škole i gimnazije Arhimed

Škola je stvarno super, društvo je odlično. Nastavnici i ostali zaposleni u školi su maksimalno tolerantni I predusretljivi.

Jovan Tišma

Učenik prve godine Srednje škole i gimnazije Arhimed

Gimnazija Arhimed je moderna škola koja ima individualan pristup obrazovanju i razvoju učenika vodeći računa o njihovim stilovima učenja i potrebama, srdačno prihvatajući i bodreći njihove talente. Škola nudi raznovrsne oblike nastave, neguje svoj nastavni kadar i podstiče profesionalni napredak.

Branka Popović

Nastavnica engleskog jezika

Ovo je škola u kojoj vlada prijatna i vedra atmosfera, gde učenici i zaposleni imaju mogućnost da ispolje sve svoje potencijale, talente i kreativnost.
U ovoj školi se pored pružanja vrhunskog znanja neguje duh zаjedništva, međusobnog razumevanja, podrške, duhovne i kulturne individualnosti.
Zadovoljstvo je raditi u Arhimedu.
Ova škola je pravo blago u našem gradu!

Dijana Vukadinović

Nastavnica biologije

Škola Arhimed pruža mogućnost sticanja znanja kroz različite metode u obrazovanju. Učionice su opremljene po ugledu na najmodernije svetske škole. Saradnja izmedju pedagoga, psihologa i ostalih kolega je na odličnom nivou, a u školi se neguje zajedništvo u cilju postizanja što boljih rezultata u obrazovanju.

Marija Dukanić

Nastavnica geografije

Svaki put, kad zakoračim u našu krasnu školu, vidim edukativni hram znanja i kulture, uvek poželim, da sam ponovo đak i da moja deca pohađaju ovakvu školu.

Milan M. Aćimović

Nastavnik muzičke kulture

Srednja škola i gimnazija „Arhimed“ svojim učenicima pruža jedinstveno moderan i afirmativan pristup obrazovanju zahvaljujući pažljivo odabranom i stručnom nastavničkom kadru koji je, kao jedan tim, zahvaljujući savremenim nastavnim sredstvima koje škola pruža, u stanju da odgovori svim zahtevima i izazovima obrazovanja na početku 21. veka.

Nemanja Jeremić

Nastavnik istorije

Srednja škola i gimnazija Arhimed je pravo mesto gde ćete na lak i zanimljiv način upoznati i zavoleti matematiku.

Matematika je laka

SABERI divna jutra i dane

ODUZMI tugu, bes, neuspeh

POMNOŽI lepe reči i prijateljstva

PODELI sreću, osmeh i ljubav

Biljana Ristić

Nastavnica matematike