fbpx

Nastavak obrazovanja u inostranstvu

Srednja škola i gimnazija Arhimed priprema drugu generaciju maturanata koji će na kraju ove školske godine napustiti školu i nastaviti svoje obrazovanje na nekom od fakulteta.

Svojim učenicima obezbeđujemo predavanja, savete i razgovore sa predstavnicima visokoškolskih ustanova kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu.

EDU fair je jedan od najvećih savetodavnih projekata Srbije i regiona koji predstavlja najnovije trendove u obrazovanju, a sa kojim smo ostvarili saradnju upućujući učenike četrvrte godine Srednje škole i gimnazije Arhimed na sve događaje koji se organizuju u okviru ovog projekta. Srednja škola i gimnazija Arhimed priprema drugu generaciju maturanata koji će na kraju ove školske godine napustiti školu i nastaviti svoje obrazovanje na nekom od fakulteta.  Svojim učenicima obezbeđujemo predavanja, savete i razgovore sa predstavnicima visokoškolskih ustanova kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu. EDU fair je jedan od najvećih savetodavnih projekata Srbije i regiona koji predstavlja najnovije trendove u obrazovanju, a sa kojim smo ostvarili saradnju upućujući učenike četrvrte godine Srednje škole i gimnazije Arhimed na sve događaje koji se organizuju u okviru ovog projekta. Ovih dana u posetu Srednjoj školi i gimnaziji Arhimed došle su predstavnice Univerziteta Sanderlend, Maria i Svetlina, koje su govorile o prednostima studiranja na ovom univerzitetu,  koji je proglašen “Univerzitetom godine” zbog multikulturalnog okruženja i velikog uspeha studenata, sa kampusima u Sanderlendu, Londonu i Hong Kongu. Vodeći je u svetu u nekoliko oblasti turizma, prava, istraživanja, uključujući farmaciju, inženjering, sport, obrazovanje i socijalni rad. Univerzitet je nedavno otvorio i novu medicinsku školu, sa prvom grupom studenata koja je počela sa radom u septembru 2019. godine. Budući maturanti Srednje škole i gimnazije Arhimed dobili su brošure sa informacijama vezanim za studiranje u inostranstvu, a mogli su da postavljaju I dodatna pitanja nakon predavanja predstavnica Univerziteta Sanderlend.

Ovih dana u posetu Srednjoj školi i gimnaziji Arhimed došle su predstavnice Univerziteta Sanderlend, Maria i Svetlina, koje su govorile o prednostima studiranja na ovom univerzitetu,  koji je proglašen “Univerzitetom godine” zbog multikulturalnog okruženja i velikog uspeha studenata, sa kampusima u Sanderlendu, Londonu i Hong Kongu. Vodeći je u svetu u nekoliko oblasti turizma, prava, istraživanja, uključujući farmaciju, inženjering, sport, obrazovanje i socijalni rad. Univerzitet je nedavno otvorio i novu medicinsku školu, sa prvom grupom studenata koja je počela sa radom u septembru 2019. godine.

Budući maturanti Srednje škole i gimnazije Arhimed dobili su brošure sa informacijama vezanim za studiranje u inostranstvu, a mogli su da postavljaju I dodatna pitanja nakon predavanja predstavnica Univerziteta Sanderlend.