fbpx

Krenuli smo u novu školsku godinu po starom

Krenuli smo u novu školsku godinu po starom

Srednja škola i gimnazija „Arhimed” spremno je krenula u novu školsku godinu očekujući u školskim klupama svoje nove i stare učenike. Naša škola je bogatija za četiri nova odeljenja i to dva na smeru gimnazija – opšti tip, jedno na smeru fizioterapeutski tehničar i jedno na smeru medicinski tehničar.

Danas 1. septembra, učenici prvog razreda Srednje škole i gimnazije “Arhimed” imali su svečani prijem u amfiteatru škole, dok su se učenici starijih razreda susreli sa svojim starim drugarima i upoznali nove. Nova školska godina otpočela je redovnom nastavom u školi i časovima u trajanju od 45 minuta.

U srednjoj školi i gimnaziji „Arhimed“ nastava se odvija na moderan i savremen način, a boravak učenicima veoma prijatan, tako da naši učenici u školu dolaze sa osmehom i ne napuštaju je čim se oglasi zvono za kraj časa.

Kvalitetna nastava, moderan pristup, vrhunska opremljenost škole odlike su Srednje škole i gimnazije „Arhimed” koja se vrlo brzo izdvojila po svom kvalitetu i svrstala među prestižne škole u Beogradu, sa sedištem u srcu Vračara.

Srednja škola i gimnazija „Arhimed” ima izuzetan nastavni kadar i vrhunsku opremljenost škole. Nakon samo godinu dana od osnivanja, naše kvalitete prepoznali su roditelji i učenici, a kao potvrda za to su nove generacije upisanih učenika. Pored redovne nastave organizujemo raznovrsne aktivnosti, u okviru kojih učenici stiču znanja iz različitih oblasti, opšte kulture i informišu se na zanimljiv i zabavan način. Ovakav tip nastave, koji je omiljen medju učenicima, predstavlja još jednu od prednosti „Arhimeda“.

Tokom odvijanja kombinovane nastave i nastave na daljinu Srednja škola i gimnazija “Arhimed” je u prethodnoj školskoj godini pokazala izuzetnu organizovanost i spremnost da se izbori za neometano odvijanje nastave u vanrednim okolnostima, objavivši preko 2000 snimljenih predavanja na svom jutjub kanalu. Sudeći po rezultatima na kraju školske godine, po mišljenju roditelja, učenika i nastavnika, školska godina je uspešno završena, a učenici Srednje škole i gimnazije “Arhimed” nisu manjkali u znanju. Slobodno možemo reći da smo spremni za sve izazove i neočekivane situacije u cilju da se nastava odvija tako da učenici ne budu uskraćeni za sticanje znanja i veština koje su im neophodne. Možemo se pohvaliti i uspešnim upisom cele generacije naših maturanata na Beogradski univerzitet.

Dragi učenici, krenuli smo u novu školsku godinu koja će nesumnjivo biti uspešna …

  • jer verujemo u vas
  • jer brinemo o vama
  • jer umemo da vas saslušamo
  • jer vas poštujemo
  • jer želimo da vam pomognemo da budete najbolji!
Krenuli smo u novu školsku godinu po starom
Krenuli smo u novu školsku godinu po starom