fbpx

Gostovanje Univerziteta Sinergija u Arhimedu

U Srednjoj školi i gimnaziji “Arhimed” priređeno je gostovanje Univerziteta Sinergija i Korporacije Sinergija, koja sadrži u sebi više od 50 obrazovnih organizacija.

Jedan od najvećih i najprestižnijih svetskih univerziteta iz Rusije, kao i generalno najveća obrazovna korporacija Rusije broji 150 000 studenata iz celog sveta. Gostovanje Univerziteta Sinergija u Arhimedu

U okviru Sinergije nudi se više od 200 programa višeg obrazovanja, te je prezentacija koja je održana u Srednjoj školi  i gimnaziji “Arhimed” bila namenjena prvenstveno učenicima treće i četvrte godine.

Glavne strukturalne jedinice korporacije, pored Univerziteta Sinergija, su:

1) Biznis škola Sinergija, koja obuhvata akreditovane MBA programe i programe poslovne prekvalifkacije

2) Biznis forumi Sinergija, svetskih razmera (Od Moskve do Njujorka), na kojima učestvuju svetske zvezde iz svih oblasti biznisa i stvaralaštva. Zahvaljujući forumima,  Sinergija je ušla i u Ginisovu knjigu rekorda kao najveći biznis događaj na svetu (2017 i 2018).

U 2020. godini Sinergija je dobila međunarodni rejting QS EECA University Rankings 2021. Radi se o najprestižnijem međunarodnom rejtingu zemalja Istočne Evrope i Centalne Azije.

Predstavnici Sinergija univerziteta predstavili su učenicima Srednje škole i gimnazije “Arhimed” po čemu su posebni:

Odmah po upisu na naš fakultet započinjete sa praksom u najvećim svetskim korporacijama i dobijate šansu da se zaposlite kod naših partnera, a to su najprestižnije svetske korporacije koje posluju u Rusiji. 

Mi imamo svoj Centar za zapošljavanje, koji Vam pomaže prilikom sastavljanja CV-ja, pripreme za intervju, a, takođe, raspolažemo bazom ponuda poslova naših partnera. Imamo više od 1000 partnera – korporacija, u kojima naši student dobijaju praksu I moćnost zaposlenja. U pitanju su najzvučnije svetske korporacije.

Moguće je studirati redovno, onlajn, vikendima, večernje, tj. studirati i raditi. 

Osim pomenutog Centra za zapošljavanje, u naše usluge spadaju i:

– Synergy Support team – Centar za adaptaciju studenata, koji se bavi svim pitanjima logistike i organizacije, počevši od Vašeg dočeka na aerodromu

– Centar za organizaciju dobijanja vize

– Lični tutor – koji Vam je na raspolaganju od početka studija da Vas usmeri i pomogne  po svim pitanjima

– Studentski dom sa obezbeđenjem i prijatnim i komfornim sobama za 2-8 ljudi

– Razni klubovi interesovanja – od intelektualnih javnih nadmetanja, preko sporta i izbora za mis, do klubova ljubitelja umetnosti i učestvovanja u humanitarnim akcijama, istakli su predstavnici Sinergija univerziteta.