fbpx

Prva generacija maturanata Arhimeda

U sredu 16. juna Srednja škola i gimnazija “Arhimed” ispratila je prvu generaciju maturanata. Tom prilikom organizovana je svečana dodela diploma i pohvalnica za jedinstvenu generaciju učenika sa odličnim usp

ehom.

Naši maturanti su u toku školovanja pored redovnih časova pokazali uspehe i na takmičenjima osvajajući prva mesta u stranim jezicima i srpskom jeziku i književnosti.

Zadovoljstvo u radu sa učenicima četvrte godine Srednje škole i gimnazije Arhimed i najlepše želje u budućnosti najpre je podelila sa učenicima i njihovim roditeljima direktorka škole Una Popović, a zatim i svi njihovi nastavnici i zaposleni u našoj školi. 

Odeljenjski starešina 4/1, Marina Milovanović Kušić sa svojim učenicima pozdravila se rekavši: “Danas smo vas ukrcali na jedan brod i otisnuli u svet odraslih. Na tom putu biće oluja i bura, ali biće i mirnog i lepog mora, a na vama je da istrajete. Pre svega budite dobri ljudi! Sve što budete radili radite iskreno i iz srca, jer  samo tako uspeh je zagarantovan.”

Uz gromoglasni aplauz svih učenika Srednje škole i gimnazije “Arhimed”  naši maturanti zakoračili su u novu budućnost uz obećanje da će nam dolaziti u posetu sa lepim vestima.