fbpx

Arhimed na sajmu srednjih škola

Na sajamu srednjih skola 3

Odluči i zablistaj naziv je ovogodišnjeg sajma srednjih škola u organizaciji GO Palilula održanom u Centru za kulturu Vlada Divljan. Srednja škola Arhimed svake godine učestvuje na različitim sajmovima namenjenim budućim srednjoškolcima i njihovim roditeljima, kako bi se upoznali sa radom u našoj školi. Na sajmovima su uvek prisutni predstavnici Srednje škole Arhimed sa kojima zainteresovani posetioci mogu porazgovarati o svemu što ih zanima, a tiče se školovanja u našoj školi.

Pozivamo sve zainteresovane da dođu i uvere se da je srednja škola ARHIMED jedna od najbolje i najsavremenije opremljenih srednjih škola  u Beogradu. Nalazi se u Ljubostinjskoj ulici na Vračaru. Nova smo škola sa starom tradicijom u obrazovanju, počeli smo sa radom kao obrazovna ustanova 2007. godine u Novom Sadu.

Srednja škola ARHIMED učenicima nudi prijatan ambijent; učionice opremljene po najvišim standardima uklopljene su sa atrijumom u stilu klasike, na taj način povezujući  antički simbolizam gimnazije sa modernim vremenom. Škola raspolaže fizičko – tehničkim obezbedjenjem na najvišem nivou. Nastava je multimedijalnog karaktera i koristi sve prednosti visoke tehnologije za usvajanje znanja. Za odmor i opuštanje od školskih aktivnosti učenici imaju sopstvenu kantinu.

Profesori srednje škole Arhimed su obučeni da primenjuju najsavremenije inovativne metode u skladu sa potrebama savremenog učenika, produbljujući im individualne sklonosti i uključujući ih u širok spektar vannastavnih aktivnosti. Delujući spram svojih interesovanja, svaki učenik razvija sopstveni skup znanja i veština koje će ga činiti jedinstvenim kandidatom za upis na željeni fakultet u zemlji ili inostranstvu.